Multerland
   Hjemmeside      Multerland Helse      Massasje olje, kroppsolje, hårbalsam
 
 
Multerland massasje olje, kroppsolje, hårbalsam

100 ml. Flaske med massasjeolje / Kroppsolje / Hårbalsam, med en eterisk olje av valg: for eksempel Rosmarin, Lavendel, Ylang Ylang, Seder, Patchouli.

Ingredienser:

Olivenolje er ikke bare et kosttilskudd med mange viktige helsemessige fordeler, men er også den beste vegetabilske oljen for tørr hud -og hårpleieprodukter. Olivenolje inneholder antioksidanter, vitamin E, beskytter mot UVB-stråler og solbrenthet, hydrerer huden og skaper en anti-aldrende effekt. Ved å bruke denne oljen hver dag under graviditet, forhindrer denne oljen strekkmerker til mage, bryst, bak og ben.

Som hårbalsam, kan det forhindre for tidlig gråning og hårfall, og skaper naturlig skinnende hår. Massasjeoljeflasken inneholder 100 ml. økologisk ekstra jomfru olivenolje fra Kreta, beriket med økologisk essensiell olje, valgt av kjøperen av flasken, og kan brukes som massasjeolje, kroppsolje og hårbalsam. En kroppsolje med oregano, lavendel eller rosmarin avviser mygg og fluer.

Ikke bruk dette olivenolje-massasje produktet i mat, på grunn av den essensielle oljen.
 
Instruksjoner for bruk
Kroppsolje og hårbalsam for tørr hud og tørt hår: Påfør olje til våt hud etter dusjing eller bading før tørking, og masser oljen i huden over hele kroppen. Masser hodebunnen og vått hår med det som fortsatt er igjen på hendene. Tørk deretter med et håndkle. Oljen absorberer lettere på fuktig, varm hud, og du trenger mindre olje. Bruk av massasjeoljen før du tørker kroppen, unngår en for fet hud. En tynn film av olivenolje forblir på huden og vil bli absorbert av huden helt og håret helt. Denne prosessen er naturlig næring av huden, med antioksidanter, vitamin E, hydrering av huden, oppretting av et beskyttelsesskjold på overflaten og under overflaten.
Håndolje: Påfør litt olje på våt hud etter håndvask, masser huden og tørk hendene.
Ansiktspleie: Dag og natt krem erstatning. Ikke bruk for mye, massasje i huden av ansikt og nakke etter å ha gjort huden våt. Unngå kontakt med øynene. Tørk mykt med et håndkle.
 
© Multerland 2018